Hoe de 'Great Reset' te weerstaan

Hoe de 'Great Reset' te weerstaan

Aangezien de wereldwijde elite momenteel doorgaat met de Great Reset, zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, zodat u niet hoeft te buigen voor hun plannen:


1. Zet je tv uit. Of nog beter: gooi het uit je raam.
Er is bijna niets fatsoenlijks op tv. Wereldwijd rapporteren reguliere media dezelfde propaganda die tot massale angst leidt. Het is trouwens sinds de jaren 80 bekend dat televisie de geestelijke gezondheid kan schaden. In de afgelopen drie jaar probeerden ze ons schaamteloos te laten geloven dat tv kijken goed voor je is als je alleen thuis zit vanwege onwetenschappelijke en willekeurige lock-downs.


2. Eet veel weidevlees en voer insecten alleen aan kip.
Klaus Schwab en de WEF willen dat we "bugs eten". Een gefrituurde sprinkhaan is absoluut niet de toekomst van ons dieet, ook al dringen de media erop aan. In plaats daarvan zouden we moeten eten zoals onze voorouders deden: vlees, vis, schaaldieren, wortels, eieren, groenten en fruit. Sla de bugs over ... voer ze aan de kip.


3. Beperk uw suikerinname: vermijd meer dan 8 g suiker per dag
Suiker beïnvloedt onze hersenroutes op dezelfde manier als verslavende drugs, in sommige gevallen als gevolg van de effecten van cocaïne. Zou u uw kinderen gewillig cocaïne willen geven? Onwaarschijnlijk. Dus waarom zou je ze overladen met suiker? De meesten van ons realiseren zich niet hoeveel we consumeren. Menselijke studies bevestigen het verband tussen toegevoegde suiker en hogere ontstekingsmarkers. Sla de suiker over, je gezondheid zal je bedanken.


4. Consumeer alternatieve en objectieve media en leer hoe je wetenschappelijke studies kunt lezen en interpreteren
Er zijn veel geweldige alternatieve mediabronnen zoals Telegram, Substack-nieuwsbrieven, thematische blogs, kritische Twitter-accounts en algemeen nieuws zoals de Off Guardian of TNT Radio. Probeer ook te leren hoe je wetenschappelijke studies kunt lezen, inclusief hun methodologie (die bijna altijd bevooroordeeld is). Dit zal uw besluitvormingsprocessen verbeteren.


5. Rijd met een robuuste auto zonder veel elektronica

Dit heeft verschillende voordelen. Dergelijke auto's breken meestal niet zo snel, u kunt niet worden gevolgd en de overheid heeft minder controle over u. Stel je voor dat je een elektrisch voertuig koopt wanneer je met name met een energiecrisis en black-outs wordt geconfronteerd, afgezien van het feit dat de ecologische voetafdruk van een elektrische auto veel hoger is dan conventionele auto's met een verbrandingsmotor. Ik rijd vanaf 1970 in een VW Kever. Dat Fahrvergnügen echt is!


6. Verwerp vaccinatie- en CO2-paspoorten en digitale ID's
De Duitse Groene Partij, die momenteel deel uitmaakt van de regering, heeft al klimaatpaspoorten voorgesteld vóór de 'pandemie'. Het CO2-krediet en de sociale kredietscore komen; het is slechts een kwestie van tijd. Gelukkig zullen ze niet slagen als onvoldoende mensen zich eraan houden. Ik ken veel mensen die het vaccin alleen hebben gebruikt om te kunnen reizen. Deze mate van gaslighting en chantage mag niet meer gebeuren.


7. Wees zelfvoorzienend met betrekking tot water, voedsel en elektriciteit

Regeringen vrezen niets meer dan zelfvoorzienende en onafhankelijke burgers. Als je alles zelf kweekt en produceert, kan de overheid er geen belastingen op heffen. Het maakt je ook minder vatbaar voor chantage. Zelfs als je alleen een balkon of dakterras in een stad bezit, is de kans groot dat je genoeg ruimte hebt om pesticidenvrije groenten te verbouwen en wat zonnestralen op te nemen. Of sluit je aan bij een toewijzingsvereniging.


8. Bezit uw land en bewerkt het

Zoals vermeld in het bovenstaande opsommingsteken, is het bezit van een deel van het land tegenwoordig cruciaal. Voordat ik daar iets laat groeien, raad ik u ten zeerste aan de grond van uw land te verbeteren. Rumble en Odysee bieden veel video's over compostering en mulchen. Misschien wil je ook kijken naar de principes van agroforestry en permacultuur. Doorgaans is een gebied zo klein als 1000 m2 voldoende om uw gezin (inclusief grootouders, broers en zussen en neven) van vlees, eieren, fruit en groenten te voorzien.


9. Sta op uw privacy #1 (kijk naar Linux en CalyxOS)

De mens is een schepsel van gewoonten, dus ik weet dat deze stap moeilijk kan zijn. Maar omwille van uw privacy is deze stap behoorlijk cruciaal. Big Tech is een van onze belangrijkste vijanden en je wilt niet dat Google, Zuckerberg en CCP-TikTok meer over jou weten dan jij. Persoonlijk vind ik Ubuntu of Mint Linux leuk omdat ze mooi en gebruiksvriendelijk zijn. CalyxOS is een Android-besturingssysteem dat u privacy in handen geeft. Een geooglede telefoon is een veiligere telefoon!


10. Sta op uw privacy #2 (Searx en Brave, Google niet)

We googlen allemaal en ik moet toegeven dat Google uitstekende functies biedt. Google is echter een gevaarlijke dataminer die ook zoekalgoritmen manipuleert (met de voorkeur voor democraten en het huidige). SearX is een schitterend alternatief. Zo ook Brave, die een eigen zoekmachine gebruikt. Steun je vrienden in plaats van je vijand.


11. Betaal met contant geld en vermijd bonusprogramma's

Contant geld is macht en vooral anoniem: het maakt transacties mogelijk zonder digitale voetafdruk of spoor, met behoud van uw privacy. Betaal er waar mogelijk mee. Ik heb een jaar geen bankrekening gehad omdat ik mijn mening online heb uitgesproken. De activa van andere dissidenten zijn ook bevroren en geblokkeerd. Alles digitaal doen maakt je de perfecte slaaf: verzet je! Neem ook niet deel aan terugverdientrajecten. Ze gebruiken uw gegevens eigenlijk om geld te genereren; niemand geeft gratis geld weg.


12. Overweeg homeschooling om te voorkomen dat de kinderen gehersenspoeld worden

Ik weet dat homeschooling in veel landen illegaal is, en niet iedereen heeft de (financiële) vrijheid om te verhuizen naar een land waar homeschooling mogelijk is. Maar wat u kunt doen, is uw kind voorlichten over zaken die ertoe doen: praktische vaardigheden. 90% van wat ik op school leerde, was letterlijk nutteloos. Tegenwoordig word ik geconfronteerd met problemen in het echte leven, zoals "hoe een elektrisch systeem te installeren", "hoe het dak te repareren", "hoe voedsel te besparen" en "hoe belasting te vermijden". Scholen leren deze vaardigheden niet.


13. Maak contact met gelijkgestemde mensen
Het maakt niet uit waar je ze vindt; online, bij de plaatselijke kerk, in uw buurt of in sportclubs. Verbinding maken met gelijkgestemde mensen is nodig om gezond te blijven en elkaar indien nodig te ondersteunen. Een studie uit 2015 toont aan dat “de samenleving een belangrijke rol speelt bij het bepalen van de levenskwaliteit van mensen, vooral in geval van eenzaamheid.'Je weet wat je moet doen! :)


14. Denk twee keer na voordat u berichten verzendt

Tijdens het tijdperk van de Great Reset and cancel-cultuur, is het gebruikelijk om je emotioneel gecompromitteerd te voelen. Vermijd het verzenden van berichten, e-mails of posts op sociale media. Typ het in plaats daarvan, bewaar het als een concept en wacht even. Slaap er indien mogelijk op voordat u het verzendt. Op deze manier neem je een verstandiger beslissing als je niet wordt vertroebeld door emoties.


15. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid

Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid, niemand anders en vooral niet de corrupte WHO. Of je vanavond een handvol Big Macs gaat kauwen, is jouw keuze of een gezond, zelfgemaakt paleogerecht maakt. Het is ook jouw keuze of je vanavond een Netflix-serie gaat kijken of in plaats daarvan gewichten gaat tillen. Het is jouw keuze of je vanavond op sociale media op de loer ligt of in plaats daarvan een boek leest. Het is jouw keuze om een voldoende bloedserumgehalte van vitamine D te bereiken en het aantal keren dat je een arts moet bezoeken te verminderen. 


16. Heb meer dan twee kinderen

De heersende klasse, vooral de eugenetici, probeert de wereld te ontvolken. Ze beweren dat er overbevolking is en dat we de wereldbevolking moeten neerhalen door vrouwen te ontmoedigen om kinderen te krijgen, de constructie van familie, populatiecontrole door vaccins en abortussen te demoniseren, enz. Overbevolking is echter een mythe. Natuurlijk is het prima om meer dan twee kinderen te hebben als je het kunt betalen. Bill Gates en zijn 'filantroop'-vrienden zullen het haten. Leer ook uw kinderen strategie en doe het niet gemakkelijk tijdens games. Ze zullen het waarderen als ze je uiteindelijk eerlijk en vierkant verslaan en het zullen onthouden als een trots moment.


17. Blijf uw mening geven

Zwijg niet! Hoe luider, hoe beter. Ik begrijp dat velen van jullie bang zijn om je baan te verliezen omdat ze hun stem hebben uitgesproken. Ik ben er twee keer geweest en ook al heb ik veel verloren (banen, geld, vrienden, enz.), mijn leven is nog nooit zo goed geweest. Daarna gingen veel nieuwe deuren open. Wees moedig!


18. Sport meer en besteed minder tijd op sociale media
Sporten is goed voor je gezondheid. Wanneer u sport, geeft uw lichaam chemicaliën af die endorfines worden genoemd. Deze endorfines werken samen met de receptoren in je hersenen die je perceptie van pijn verminderen. Aan de andere kant correleert het gebruik van sociale media met depressie, angst en psychische problemen.


19. Koop lokale producten; boycot Nestlé, PepsiCo, Kraft, etc.

Verwerkt voedsel is vergif. Dus boycot multinationals die de wereldwijde industrie van verwerkte voedingsmiddelen zo goed mogelijk beheersen. Vergroot in plaats daarvan uw eigen voedsel en koop lokale producten, die ook kunnen bijdragen aan een sterker gemeenschapsgevoel.

  

20. Oefen spiritualiteit van elke (positieve) soort
Het maakt (voor mij) niet uit of je in de Bijbel gelooft of gewoon Karma en energie. Het gaat erom dat je spiritualiteit beoefent. Spiritualiteit kan je helpen omgaan met stress door je een gevoel van vrede, doel en vergeving te geven. Het wordt vaak belangrijker in tijden van emotionele stress of ziekte.


21. Diversifieer uw investeringen

Wijs delen van uw geld toe aan activa zoals goud, cryptocurrencies, land en meer. Vertrouw niet op grote banken of digitale valuta's, vooral niet die welke door overheden worden gecontroleerd. De toenemende druk op door de staat gecontroleerde digitale valuta's kan een bedreiging vormen voor uw financiële onafhankelijkheid als gevolg van mogelijke problemen zoals gebrek aan privacy, manipulatie en zelfs regelrechte controle over uw financiële middelen. Persoonlijk beschouw ik materiële activa zoals metalen en land als veilige investeringen. Het is altijd verstandig om uw weddenschappen af te dekken, vooral gezien de dreigende mogelijkheid van een wereldwijde crisis, in tegenstelling tot alles wat we eerder hebben gezien.


22. Bereid je voor op het onverwachte
Leer basis overlevingsvaardigheden zoals het starten van een vuur, het zuiveren van water en basis eerste hulp. Dit bereidt je niet alleen voor op mogelijke toekomstige crises, maar vergroot ook je zelfredzaamheid en vertrouwen.


23. Bevordering van de communautaire samenwerking

Versterk uw lokale gemeenschap door deel te nemen aan lokale evenementen, buurtwacht of tuinieren in de gemeenschap. Sterke gemeenschappen zijn veerkrachtiger tegen externe schokken.


24. Vermijd onnodige schulden

Minimaliseer aankopen op krediet en streef ernaar om binnen je mogelijkheden te leven. Hoge schulden maken je in wezen eigendom van banken of de overheid, omdat zij financiële invloed hebben op uw beslissingen en acties. Deze schuldencultuur legt de basis voor een sociaal kredietsysteem, waar uw kredietgeschiedenis uw toegang tot verschillende maatschappelijke privileges mogelijk kan beïnvloeden. Vermijd dit door onnodige uitgaven te verlagen, je te concentreren op sparen en verstandig te investeren.

 

25. Steun onafhankelijke wetenschappers en journalisten

We hebben uw steun nodig! Dus volg / abonneer je op mijn Twitter (@goddeketal) en als je dit bericht nuttig vond, retweet het dan zodat iedereen op Twitter deze belangrijke informatie op hun feed zal zien. Dit komt omdat het establishment voor één ding bang is: verlichte, vrije en volwassen burgers!

Origineel artikel: Dr. Simon Goddek

0 Reacties
Voeg reactie toe
Bekijk gegevens
- +
Uitverkocht