'Genocidenis'

'Genocidenis'

Via een stevige por tegen mijn schouder, schaamteloos geplaatst door een mondmaskeradept, werd ik – jammer genoeg – herinnerd aan het pionierswerk van professor Gregory Stanton. De reden waarom ik die botte stomp mocht ontvangen was dat ik, zoals gewoonlijk, geen muilkorf draag. Is het overigens niet bijzonder vreemd dat mensen die in een allesvernietigend virus geloven toch het lef hebben om je een asociale stoot te verkopen? Om die ‘heldendaad’ te verrichten moeten ze namelijk dichter dan anderhalve meter komen. Sterker nog, ze moeten je aanraken. Eèèèèhk! Zouden ze wel bang zijn voor een virus? Zouden ze niet eerder geïntimideerd zijn door de kracht, het Licht en de diepe innerlijke vrede die een wakkere burger (lees: wakkere mens) uitstraalt? Proberen de gefrustreerde gemaskerden daarom om je angstvallig neer te halen, je spirit te breken? Zou het kunnen dat het een reflectie van hun zwakheid is en geen weerglans van – in dit geval – mij? Dit lompe optreden attendeerde me op de rake woorden die bestsellerauteur en columnist Tommy Wieringa neerschreef in zijn boek Joe Speedboot en die de psychologie achter het aangehaalde voorval beschrijven: “De meeste mensen zijn gemiddeld, sommige zelfs ronduit minderwaardig: maar ze zijn allemaal gevoelig voor de hogere concentratie energie of talent in de bovengemiddelde mens. Hebben zij geen beschikking over datgene wat licht geeft in jou, dan jij ook niet. Ze hebben geen talent voor bewondering, alleen voor slavernij en afgunst. Ze stelen het licht.” Dit is wellicht het type mensen dat filosoof Friedrich Nietzsche vergeleek met bomen in Aldus sprak Zarathoestra: “Hoe meer de mens naar de hoogte en naar het licht wil, des te sterker streven zijn wortels naar de aarde, nederwaarts in het donkere, het diepe – in het boze.” Zijn gemoedstoestand een beetje kennende zou deze quote ook wel eens onbewust autobiografisch geweest kunnen zijn ... Best vreemd voor een ‘Übermensch’, niet? Soit.


Zoals ik zei liet dat ‘incident’ me onmiddellijk denken aan het werk van professor Stanton. Stanton was de voormalige onderzoeksprofessor in genocidestudies en preventie aan de George Mason University in Fairfax County, Virginia, Verenigde Staten. Deze academicus staat bekend om zijn baanbrekend werk op het gebied van volkerenmoord en is oprichter en voorzitter van Genocide Watch. Na vele jaren van diepgaand onderzoek kwam Stanton tot een tienfasenmodel van uitroeiing. Overigens deed de Amerikaanse activiste Naomi Wolf, die zich terecht erg ongerust maakt over de ‘veiligheidsmaatregelen’ die ingevoerd zijn na de ‘aanslagen’ van 9/11, een gelijkaardig onderzoek. Dit werd gepubliceerd in haar vlot geschreven pleidooi voor vrijheid van meningsuiting in The End of America (2008), waarin ze eveneens de weg naar moordzuchtige tirannie in min of meer dezelfde tien stappen beschreef. 


Van belang om weten is dat de verschillende stadia niet per se lineair verlopen. Hetgeen de geschiedenis ons leert is dat diverse stappen gelijktijdig plaats vinden. Maar alle fases blijven wel van kracht gedurende het hele proces. Stantons stappenplan is een soort van blauwdruk voor het analyseren van de processen van genocide. Maar nog belangrijker, voor het bepalen van preventieve maatregelen die regeringen kunnen nemen om aan elke fase een halt toe te roepen! Het probleem is echter dat we vandaag de dag – hoe gek dit ook moge klinken – geen regeringen meer hebben. De door een globale machtselite overgenomen landelijke autoriteiten hebben onder andere als taak om de onderdanen van de staat tijdens de huidige crisis niet het gevoel te geven dat ze genaaid worden, maar geborduurd, zodat er geen opstand kan komen hetgeen hun (genocide)plan kan doen mislukken. Daarom moeten hun staatsvirologen regelmatig verkondigen dat – tenminste als we braaf zijn – ze versoepelingen zien aan de horizon. De achteloze burger is echter niet op de hoogte van het feit dat de horizon een denkbeeldige lijn is in de verte, die zich terugtrekt naarmate men dichterbij komt. Vind je niet dat het slaafse gedrag van de huidige beleidsmakers tijdens de huidige crisis verdacht overeenkomt met de befaamde ‘protocollen van de machthebbers’? In protocol 2 staat dat zij zullen bepalen wie de bestuurders van een land zijn en dat ambtenaren en wetenschappers ‘voor de kar gespannen worden.’ Een van de fragmenten uit het protocol luidt:


... die wij met inachtneming van hun geschiktheid tot slaafse gehoorzaamheid – zullen uitzoeken, moeten van de hogere staatskunst niets begrijpen. Op deze wijze zullen ze gemakkelijk tot pionnen in ons schaakspel kunnen worden gemaakt en zullen ze geheel afhankelijk zijn van onze wijze en geniale raadgevers, die van jongs af aan werden opgevoed om de hele wereld te regeren.


Zou daarom auteur Dino Sarac in zijn boek De Hack van de Matrix onze leiders van links tot rechts een stelletjes sufferds noemen zonder enige vorm van karakter of geschiktheid voor leiderschap. In elk geval, protocol 10 vervolgt met:


Als wij onze staatsomwenteling voltrokken hebben, dan zullen we tot de volkeren zeggen: "Alles is tot nu toe slecht gegaan, allen hebben geleden. Wij echter nemen nu de oorzaken van uw kwalen weg: de nationaliteiten. de grenzen, de veelsoortigheid van de muntstandaard. [...] Eerst daardoor werd de eeuw van de republieken mogelijk en wij vervingen de vorst door de karikatuur van een president, dien wij kozen uit de volksmassa, midden uit onze creaturen en staven. Dat was de bom, die wij onder alle staten en volkeren legde. [...] De erkenning van ons gezag kan al volgen voordat de grondwetten terzijde worden gesteld, wanneer de volkeren - afgemat door onlusten en het volkomen mislukken van de staatsleiders, welke mislukkingen door ons teweeg werden gebracht - zullen uitroepen: "Zet hen af, geeft ons een wereldvorst die in staat is ons allen te verenigen en de oorzaken van onze vijandschap, d.w.z. de staatsgrenzen, godsdiensten" staatsschulden te verwijderen een koning, die ons vrede en rust schenkt, welke wij onder onze tegenwoordige heersers en regeringen niet kunnen vinden."


Vandaar dat we, de wakkeren, het zelf zullen moeten doen, tenminste als we aan deze hele NWO-onzin een einde willen maken die ontelbare zielen naar het slachthuis zal leiden en willen vermijden dat de overlevenden of nakomelingen als geketende digitale slaven door het ‘leven’ moeten gaan.


Wat eveneens van betekenis is, is dat Stantons studie gebaseerd is op onder meer de Holocaust, de Cambodjaanse en de Rwandese genocide. Deze waren anders van opzet dan hetgeen nu gaande is, waardoor de preventieve maatregelen die hij opstelde niet meer echt van toepassing zijn. Want zoals daarnet vermeld, zijn we gekaapt door een stelletje technocraten. Zonder zelf diepgaand onderzoek gedaan te hebben met betrekking tot genocides zoals Stanton deed, heb ik wel een wijze raad anno 2021: gooi je smartphone en tv de deur uit! Het zijn deze middelen waarmee we zwaar geprogrammeerd, gecontroleerd en last but not least mee gepakt zullen worden. Onrechtstreeks zijn dit de tools die naar een nieuwe genocide ‘lijden’.


Veel gedesinformeerde mensen zullen nu denken: waar heeft hij het in godsnaam over? We zitten toch met een gevaarlijk virus?! Toch geen genocide zeker? De autoriteiten doen net alle moeite om ons in leven te houden en ons correct te informeren via de beeldbuis. Om apps te helpen ontwikkelen om ons doorheen deze crisis te loodsen! Ik wou dat ik het anders kon schrijven. Ik wou dat ik beter nieuws had, maar jammer genoeg is het antwoord ‘nee’. Veel mensen zitten nog steeds gekluisterd aan hun tv zonder de term ‘orwelliaanse nieuwspraak’ te kennen. Voor hen leg ik het kort uit: het is een gecreëerde en gecontroleerde taal door een totalitaire staat, om de vrijheid van gedachten en concepten die een bedreiging voor het regime vormen (zoals vrijheid, vrede, zelfexpressie, individualiteit, ...) serieus in te dammen. Zoals vandaag de dag gebeurt. Een Wakkere Burger (lees: Wakkere Mens) die hiervan afwijkt wordt tegenwoordig beschuldigd – om de visionair Orwell nogmaals aan te halen – van ‘thoughtcrime’, oftewel ‘gedachtemisdaad’. Er vertoeven nog steeds ontelbare mensen – na inmiddels vijftien maanden – in een chronische hypnose, met dank aan die smart tell-a-vision. 


Dit doet me denken aan hetgeen een bevriend hypnotiseur, die zelden een blad voor de mond neemt, me onlangs vertelde dat hij een fan van het mainstream nieuws in zijn praktijk mocht ontvangen met de vraag: “Ik zou graag een behandeling onder hypnose krijgen,” waarop mijn makker gevat antwoordde: “Zal ik je niet beter onthypnotiseren want zo te zien ben je het al.” Wat een gevatte opmerking! Ik ‘lach’ eerlijk gezegd in een deuk toen hij me dit droogweg vertelde. In elk geval, zijn tv-kijkers niet gehypnotiseerd dan verkeren ze in chronische angst. Dat zijn namelijk de gevolgen als je meer dan een jaar non-stop dezelfde propaganda gedachteloos tot je neemt. Deze mensen willen maar niet inzien dat ze de nieuwspraak van Orwell moeten omkeren om uit de illusie te geraken. Want het leven in een waanidee zal niet zonder gevolgen blijven zoals een Zuid-Amerikaans spreekwoord het zegt: “Wie van illusies leeft, sterft aan een desillusie.” Als mensen de Orwellian Newspeak zouden begrijpen zouden ze zien dat een van de grootste en venijnigste genocides aller tijden is ingezet. Ik zal je aan de hand van het tienstappenplan van de gerenommeerde professor Gregory Stanton uitleggen waarom. Hou je vast, want om de Amerikaanse auteur Robert A. Heinlein te citeren uit zijn futuristische boek Time Enough For Love (1987): “Een generatie die de geschiedenis negeert, heeft geen verleden en geen toekomst!”


FASE 1: INDELING

Hier speelt het alom bekende Romeinse divide et impera een belangrijke sleutelrol. In vroegere oorlogen werden de Hutu’s tegen de Tutsi’s uitgespeeld. Of de Vietnamezen tegen de Rode Khmer in Cambodja. Professor Stanton merkte in zijn onderzoek op dat bipolaire samenlevingen zonder gemengde categorieën het meeste vatbaar zijn voor genocides. Dit lijkt me niet zo moeilijk te vatten. Maar ook landen met meerdere etnische groeperingen ontsnappen er niet aan. Dino Sarac schrijft in zijn boek De hack van de Matrix hoe de geplande verdeel-en-heers-tactieken, bedacht door de – oh verrassing – CIA, er leidde tot verscheuring van het voormalige Joegoslavië waar voordien tal van etnische groeperingen lange tijd grotendeels in vrede met elkaar samenleefden. Vrede en asoCIAal gaan niet zo goed samen. Aan peis en vree valt ook niet veel geld te verdienen. 


Vandaag gaat het echter om een aanval tegen alle bevolkingen. Om de hele mensheid tot slachtoffer te maken, bestaat de huidige tactiek erin om een speciale minderheidsgroep te viseren, namelijk zij die soeverein willen zijn. Zij die opkomen voor het grootste goddelijke goed, namelijk vrijheid van het individu. Het betreft mensen die niet betutteld willen worden maar die op tal van vlakken in hun leven hun eigen verantwoordelijkheid willen opnemen, dus ook voor hun gezondheid. Zij die staan voor medische vrijheid en geen ongewenste penetratie in hun lijf willen. Of het nu gaat om een mannelijk lid of een spuit. Sommige perverte geesten zien dit laatste misschien als een ‘verlengde’ van het eerste. Maar alle gekheid op een ‘stokje’; waar het kortgezegd om draait: het vizier van de machtselite is gericht op vrijheid. De doelstelling is dan ook om elke expressie ervan (dus op medisch vlak, hoe je je economie zelf wil organiseren, ...) te vernietigen en alzo alle soevereine zielen en anderen tot slaaf te maken. Dit alles gemaske(e)rd onder een nobel ultracommunistisch doel: een universeel basisinkomen voor elke wereldburger (op de elite en hun vriendjes na dan) ... dat echter niet onvoorwaardelijk is zoals velen nogal eens naïef denken. 


In het zwaar opgedrongen nieuwe normaal zal dit het einde betekenen van de keuze tot zelfheling, alsmede het telen van je eigen voedsel. Kortom, het einde van elke vorm van soevereiniteit. Een ware nachtmerrie voor mensen die in hun eigen kracht (willen) staan, voor hen die weten dat massa het meervoud is van niemand. Werkelijk alles zal door een wereldstaat gemonitord en toegeëigend worden, inclusief je lichaam en geest, waar ik al uitvoerig voor waarschuwde in mijn boeken en artikelen. Dit zou dan eveneens – althans volgens de negentiende-eeuwse Duitse publicist Ludwig Börne – het einde betekenen van humor, omdat dit volgens hem de ultieme vrijheid van geest is en daarom soeverein moet zijn. Transhumanisme betekent zelfs het einde van humor. Het lachen zou je voor minder vergaan. Velen zijn bang voor de dood maar het kapen van ons bewustzijn zou je nog een graad erger kunnen beschouwen dan de actuele genocide die al gaande is. Het is echter niets dat uit de lucht komt vallen. Het is een plan waar al lang achter de schermen aan geschreven wordt. Het wordt enkel nu zichtbaar. Reeds in 1917 wist de antroposoof Rudolf Steiner dat er in de maatschappij een tweedeling zou komen naar aanleiding van een ‘gezondheidscrisis’. Tijdens een van zijn lezingen liet hij alarmerende woorden vallen die terug te vinden zijn in zijn boek Mitteleuropa zwichen Ost und West:


De ziel zal door een medicament worden afgeschaft. Men zal vanuit het oogpunt van de ‘gezondheid’ een vaccin vinden waardoor ons organisme al op zo jong mogelijke leeftijd en liefst direct na de geboorte, zo wordt bewerkt, dat dit menselijke lichaam niet op de gedachte komt dat er een ziel en een geest bestaan. – Zo scherp zullen de beide wereldbeschouwelijke stromingen tegenover elkaar komen te staan. De ene stroming zal erover nadenken hoe er begrippen en ideeën gevormd kunnen worden die de echte werkelijkheid, de werkelijkheid van de geest en de ziel, weerspiegelen. De anderen, navolgers van de huidige materialisten, zullen een vaccin proberen te vinden dat het lichaam ‘gezond’ maakt, dat wil zeggen het lichaam zo maakt, dat het door de toestand waarin het verkeert niet meer spreekt over zotte dingen als ziel of geest, maar ‘gezonde’ praat ophangt over de krachten die in machines en scheikundige processen leven en die in een planetaire nevel planeten en zonnen voortbrengen. Dit zal door lichamelijke ingrepen teweeg worden gebracht. De materialistische artsen zullen met de taak worden belast en de ziel uit de mensheid verdrijven.


Het betekent dat we – als we niet dringend wakker worden – ontzield zullen worden waardoor we in een oneindige staat van onderdrukking zullen komen. Degenen die de genocide dus fysiek overleven als zombies afhankelijk zullen worden van een technocratische penoze! Of zoals dr. Sherri Tenpenny het vorige zomer zo treffend verwoordde, toen Brian Rose van het onafhankelijke kanaal London Real haar vroeg of de huidige vaccingenocide echt zo erg is: “Als mensen er niet dood van gaan, raken ze ernstig gewond. In het leven zijn er zaken die erger zijn dan de dood...”.


FASE 2: SYMBOLISERING

Dit stadium treedt volgens het onderzoek van Stanton in werking wanneer de geviseerde groep uit de massa gehaald wordt en een object wordt van zichtbare differentiatie. Hetgeen hier van belang is, is dat er namen, labels of andere symbolen gegeven worden aan deze classificatie of indeling. In het verleden gebeurde dit door mensen te onderscheiden door ze ‘joden’, ‘zigeuners’ of tegenwoordig bijvoorbeeld ‘Buffalo’s’ te noemen of ze te distingeren door bepaalde kleuren of tekens te gebruiken en deze toe te passen op leden van bepaalde groepen. De eerste twee fases, namelijk ‘indeling’ en ‘symbolisering’, zijn universeel menselijk en bijvoorbeeld een spannende derby tussen Blauw-Zwart en KAA Gent hoeft in het geval van een afslachting van de Buffalo’s vanzelfsprekend niet per se te leiden tot een gentocide.


Echter, in combinatie met aangewakkerde haat kunnen symbolen opgedrongen worden aan onwillige leden van pariagroepen. De nazi’s gebruikten de zeshoekige (!) gele ster – die overigens al terug te vinden was in het oude Mesopotamië – voor de joden ter identificatie. Dit insigne was bedoeld om deze bevolkingsgroep te vernederen en te markeren voor discriminatie en segregatie. Waar de gele ster in nazi-Duitsland opnieuw werd bovengehaald, zette de immer goedgemutste Pol Pot een deel van de Cambodjaanse bevolking in het hemd door een blauwe Khmer-sjaal in te voeren. Deze ultracommunistische dictator liet zelfs mensen die een bril droegen executeren. Voor nogal wat communisten zijn werkelijk intellectuele mensen die voor zichzelf denken een bedreiging. Blijkbaar zelfs als het daarop lijkt.


Vandaag zijn we weer akelig dicht bij dergelijke ‘reptiliaanse communistische’ taferelen met de invoering van maskers, ‘vaccin’paspoorten enz. De covidcult slaagt hierin door het toepassen van de omgekeerde psychologie. Waar de slaafse schapen zichzelf middels een mondkapje gedecoreerd hebben tot onberispelijke modelburgers, staan de vijanden van de staat (de weinige zwarte schapen buiten de kudde), die het vertikken om een contra-effectief, onethisch en onwettig mondmasker te dragen, symbool voor isolatie en het markeren van de targetgroep. Deze omgekeerde symbolisering is zeer clever bedacht; als je zo’n muilkorf opzet, accepteer je vrijwillig de tirannie en wanneer je weigert je mond te laten snoeren met een – overigens giftig – kapje, accepteer je om een zichtbaar doelwit te worden. 


Stanton benadrukt dat het belangrijk is dat elke regering iedere vorm van symbolisering, dus ook de omgekeerde, weigert te introduceren, zoals de autoriteiten onder andere in Bulgarije deden tijdens WOII. Degenen die er de gele ster probeerden op te leggen werden wandelen gestuurd met als gevolg dat de meeste joden geen zichtbare zondebokken waren. Hierdoor verloor het gele onderscheidingsteken ten zuiden van de Donau grotendeels zijn betekenis. Echter, Stanton deed zijn onderzoek waarschijnlijk niet beseffende dat er ooit een tijd zou aanbreken, dat er geen autonome regeringen meer zouden zijn. Sorry dat ik in herhaling val, maar we zijn gekaapt door een mondiale elite. Om ook deze tweede fase tegen te gaan zullen we zelf in het verzet moeten komen en onze hoop niet meer in een stelletje onverkozen gecorrumpeerde pathocraten moeten leggen. Dit clubje ligt zodanig in de machtsgreep van de globalisten dat ze nog liever ons land aan die technocraten overgeven dan voor onze rechten op te komen. Van discriminatie gesproken. Dat is alvast de volgende fase.


FASE 3: DISCRIMINATIE

Dit is het stadium wanneer de rechten van de geviseerde groep, de minderheid, genegeerd worden. Nu wordt de democratie alle geweld aangedaan, althans als we de Franse auteur Albert Camus mogen geloven. In Carnets III schreef hij: “La démocratie, ce n’est pas la loi de la majorité, mais la protection de la minorité.” In zijn legendarische autobiografische notitieboekjes schreef deze Nobelprijswinnaar voor Literatuur dat democratie niet de wet van de meerderheid is, maar de bescherming van de minderheid. De dominante groep gebruikt/misbruikt en manipuleert wetten, gebruiken en politieke macht om de rechten van – in het huidige geval – de vrijheidsstrijders te ontkennen. Deze steeds machtelozer wordende groep krijgt vervolgens mogelijk geen volledige burgerrechten, stemrecht of burgerschap. De dominante groep wordt gedreven door een uitsluitingsideologie die minder machtige groepen hun rechten ontneemt. Deze ideologie pleit voor monopolisering of machtsuitbreiding door de overheersende groep. Het legitimeert bijgevolg het slachtofferschap van zwakkere groepen. Kenmerkend is dat voorstanders van uitsluitende ideologieën vaak charismatisch zijn; ze houden ervan hun wrok te uiten en trekken gemakkelijk de steun van de massa aan. Voor dit gevaarlijke fenomeen werden we reeds lang geleden gewaarschuwd door Euripides, een van de drie grote Griekse tragediedichters. In zijn werk Orestes, schreef hij dat de massa iets angstaanjagends is, als ze door misdadigers geleid wordt. Zou hier iets van aan zijn als we helder kijken naar wat er vandaag aan de gang is?


Als we de recente geschiedenis induiken kunnen we als voorbeeld de wetten van Nürnberg (1935) nemen. Deze wetten ontnamen de joden hun Duitse staatsburgerschap met alle gevolgen van dien wat bijvoorbeeld tewerkstelling betrof. Tegenwoordig kunnen we dit ook terugzien in Myanmar waar de etnische Rohingya-moslimminderheid het staatsburgerschap ontzegd wordt. Hoe erg en verwerpelijk deze zaken ook zijn, dit probleem is een afleidingsmanoeuvre van de media zodat we blind blijven voor de introductie van iets veel gevaarlijkers: globale dictatuur die als een sluipend gif de aders van onze westerse democratieën ingespoten wordt. Dit kan via de tactiek van het gekookte kikkersyndroom. Dit is een verwijzing naar de emotionele vermoeidheid die ontstaat bij de bevolking als men zich in een situatie waant waaruit men niet kan ontsnappen. Mensen bijten op hun tanden, blijven volharden, maar uiteindelijk blijven ze volledig uitgeput achter. Zo raak je in een vicieuze cirkel die je mentaal en psychisch uitput. Steeds ga je maar door en vergeet grenzen te stellen, waardoor je op het einde enkel volledig oververmoeid raakt en je overgeeft aan Het Systeem. 


Degenen die beter bestand zijn tegen het kookproces en niet meegaan in die coronahoax worden steeds meer van hun rechten beroofd. Maar onze wereldwijde gekaapte regeringen kunnen hun burgers hier niet meer voor behoeden. We zullen zelf massaal onze ruggen moeten rechten en beseffen dat we allen, ook degenen die nu mooi de regeltjes volgen, hetzelfde doelwit zijn van een klein groepje machthebbers.


Rechten negeren van bepaalde groepen mensen staat altijd gelijk aan tirannie. Een van de potentiële gevolgen ervan is genocide. Het is onmogelijk om in een vrije wereld te leven en tegelijkertijd sommigen bepaalde rechten te ontnemen. Ook deze fase zijn we reeds ingetreden met de gecreëerde coronacrisis. De autoriteiten leggen ons op hoe, waar en wanneer we mogen bewegen. Zo’n waanzin kan alleen gebeuren als tal van mensen op een dwaalspoor terechtgekomen zijn en ze niet meer reageren op de stem van hun Hogere Zelf. Een bevolking die het contact met het hart en de innerlijke leiding verloren heeft, laat zich door anderen ‘het hof’ maken en zich vervolgens om de tuin leiden. Dan belanden we in dergelijke krankzinnigheid zoals in Duitsland waar er al stemmen opgaan om mensen te verbieden om in hun eigen hof te gaan zitten. In zijn meesterwerk De kunst van het oorlogvoeren schrijft Chinees generaal Sun-Tzu dat degenen die vrede proberen te sluiten zonder verdrag je proberen om de tuin te leiden. Nou, in Duitsland kun je dit dan al letterlijk gaan nemen. En binnenkort bij ons wellicht ook, want het is niet het virus dat besmettelijk is maar wel idioterie. Liefst wijzigen ze de absurde regels om de haverklap waardoor niet alleen de plandemie maar ook de dwalende bevolking steeds krankzinniger wordt. Niet alleen de regels wijzigen scheetsgewijs maar ook worden er 'rederingen' gehanteerd die veel mensen hun pet te boven gaat, zoals de huidige ‘logica’ dat je ziekt bent totdat je bewijst dat je gezond bent. Dit gebeurt natuurlijk allemaal niet toevallig. Veel mensen begrijpen dit niet omdat ze de psychologie, of beter gezegd de sociopathie, erachter niet snappen. De agenda heeft een duidelijke bedoeling: de bevolking mentaal breken.


De sociopathie gaat namelijk als volgt: Om te beginnen is het de bedoeling – hoe waanzinnig het voor een gezonde geest ook moge klinken – om de maatschappij met de grond gelijk te maken. Het spreekt voor zich dat dit enkel mogelijk is als eerst de psyche van de mens gesloopt wordt. Een mens met een vernielde geest heeft vanzelfsprekend geen zelfrespect meer. Hoe meer zielen er rondlopen zonder zelfrespect, hoe minder achting ze opbrengen voor de maatschappij waarin ze leven. Op deze wijze verdwijnt via het wegnemen van het zelfrespect van het individu automatisch het respect voor de maatschappij, waardoor natuurlijk ook de weerstand van het volk, waar machthebbers voor huiveren, uitgeschakeld wordt. Want als mensen geen zelfrespect meer hebben, gaan ze natuurlijk geen weerstand meer bieden aan de opgelegde tirannie. Bijkomend voordeel voor de zieke geesten achter de schermen is dat door het verlies van zelfrespect, je onderdanigheid creëert. Dit is de reden dat die belachelijke regels steeds kolderieker en onbegrijpelijker worden: om ons zelfrespect af te nemen. De ironie wil dat de machthebbers juist willen dat je het ridicule en de contradicties van de maatregelen inziet. Want als je je in deze psychologische fase eraan conformeert, betekent dit dat je je zelfrespect compleet ondergraaft. Vervolgens laat men je op succesvolle wijze geloven dat weerstand nutteloos is, hetgeen in dergelijke geestelijke toestand een makkie is.


De weinigen die nog in staat zijn om helder na te denken en deze ineptie doorzien en zich dus niet conformeren aan leugens en regels die tot slavernij leiden, worden nog harder aangepakt. Aan hen wordt de toegang tot winkels, openbaar vervoer en cultuurcentra steeds meer ontzegd. Dit is nu al gaande. Zelfs mijn moeder, een tenger vrouwtje van 78 jaar en 42 kilogram ‘zwaar’ werd onlangs de inkom tot de superette hardhandig ontzegd door een winkelbediende die alle zelfrespect verloren heeft en – getuige zijn onbeschoft en hanerig gedrag ten opzichte van een weerloze bejaarde – dus ook voor de samenleving. Dit alles omwille van het feit dat moeder geen mondkapje droeg. Wetende dat maskers sowieso nutteloos zijn en dat ze een medische vrijstelling op zak heeft omdat ze een kankerpatiënte is. Kankerpatiënten die zuurstoftekort hebben lopen grote risico’s op verergering van hun situatie. Maar deze geïndoctrineerden die voor zichzelf geen respect meer kunnen opbrengen kunnen dit vanzelfsprekend ook niet meer voor een kankerpatiënt, zelfs niet voor de wet aangezien er compleet voorbijgegaan wordt aan de grondwet en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Precies zoals je zou verwachten als je de sociopathie erachter begrijpt. Winkelbediendes hebben ‘omdat ze het zwaar hebben’ allemaal een premie van € 500 (bijgedrukt geld) ontvangen. Blij dat ze waren. Ik heb die blijdschap met eigen ogen gezien. Maar in het leven krijg je niets voor niets, zelfs geen bijgecreëerd geld. En zeker niet als het van de Demiurg komt. Dat beseffen die mensen niet. Voor een dergelijke archontische gunst moeten ze wel voor gendarm spelen, het verdeel en heers spelletje gaande houden en andere mensen koeioneren. Het doet me allemaal denken aan Nero’s adviseur, de steenrijke filosoof Seneca die in zijn morele essays De Beneficiis schreef dat als gij het masker eenmaal hebt aangenomen, gij ook uw rol zult moeten spelen! En velen spelen hun rol erg goed, dit heb ik al aan den lijve ondervonden. 


Waar sommigen dus op tal van manieren en op tal van plaatsen hardhandig aangepakt worden, verliezen andere mensen dan weer hun job, of riskeren deze kwijt te spelen omdat ze durven opkomen voor de waarheid. Terwijl ambtenaren opslag krijgen en velen zelfs thuis mogen ‘werken’ worden door de steeds absurdere maatregelen grote en kleine familiebedrijven bewust vernietigd (divide et impera). Behalve de big multinationals. Die mogen zelfs uitbreiden. Kortgezegd staan al onze duur bevochten vrijheden onder een systemische aanval. Hierin speelt het masker een centrale rol. Het is het sleutelstuk. Zonder een masker kun en mag je niets meer. In het verlengde van de maskerplicht zal het ‘vaccin’ ‘aangeboden’ worden en zal dezelfde functie vervullen om systemische discriminatie op te leggen. Ook zonder ‘vaccin’ zul je niets meer kunnen. Mensen gaan zich bijgevolg dus laten ‘vaccineren’ om onder andere naar de zoo te kunnen gaan om dieren in een kooi te gaan bekijken, niet beseffende dat ze zich laten injecteren om uit hun kooi te mogen.


“We verplichten [nog] niemand om zich te laten vaccineren,” klinkt het in het politieke koor. Ook in deze val trapt de massa. Deze uitspraak wekt namelijk sympathie op bij de nietsvermoedende bevolking. Echter, buitengesloten worden omdat je het ‘vaccin’ weigert, staat zo goed als gelijk aan een verplichting tot nemen. Deze derde fase heet niet voor niets ‘discriminatie’. Verplichting zou overigens op te veel weerstand stuiten en daarom wordt getracht hetzelfde te bereiken via gegoochel met woorden. Het woord ‘verplichting’ zou de temperatuur van het water waarin de kikkers langzaam gekookt moeten worden te plots opdrijven, waardoor er het risico bestaat dat de reeds half bewusteloze amfibieën alsnog uit de pan zouden springen. Dit zou de elite van hun ‘pad’ kunnen afbrengen.


FASE 4: DEHUMANISATIE

Door een niet nalatende propaganda wordt de gediscrimineerde groep steeds verder gedehumaniseerd. Deze geviseerde groep wordt beroofd van haar menselijkheid en gereduceerd tot aanstootgevende labels: wappies, aluhoedjes, extreem-rechtsen, antivaxxers, klimaatontkenners maar ook ziekteverspreiders (terwijl recente studies aantonen dat het de geïnjecteerden zijn die een gevaar vormen!) en onhygiënisch gepeupel mogen niet ontbreken. Onlangs noemde Richard Pan, een senator uit Californië, bewuste mensen die kritiek hebben op het ‘vaccin’beleid, ‘binnenlandse terroristen’. Van een veeg uit de Pan gesproken. Dit stadium van dehumanisatie kan niet lukken zonder gebruik te maken van de gekochte media en tal van adjectieven worden toegevoegd aan het beperkte vocabularium van de inmiddels comateuze tv-adepten. Nu zijn er al tal van politici wereldwijd die ‘doodleuk’ vertellen dat antivaxxers uit de maatschappij verwijderd moeten worden. Media slingeren de propaganda van de WHO de ether in waardoor de nietsvermoedende bankhanger daadwerkelijk gaat geloven dat antivaxxers thuishoren bij de top tien grootste risicogroepen voor anderen ter wereld. Het gekaapte brein van de tv-aanbidder is hiermee weg natuurlijk. 


Hoe kun je weten of discriminatie (fase 3) en dehumanisatie (fase 4) een systemisch level bereikt hebben? Volgens Stanton vanaf het moment dat het blindelings geaccepteerd en geadopteerd is geworden door een apathische populatie. Apathie en lethargie bij de bevolking is een kenmerk van een totalitair regime. Dit blijkt niet enkel uit zijn werk, maar dit is eveneens de mening van Yuri Bezmenov. Ik denk dat we deze ex-KGB’er geen ongelijk kunnen geven als we tegenwoordig rondom ons kijken. Het is zelfs zover gekomen dat mensen het zelfs niet meer herkennen als discriminatie; dit laat zien hoe diep de hersenspoeling gaat. Best beangstigend. Bijna iedereen gebruikt gedachteloos de woorden ‘complotdenker’ en ‘antivaxxer’ om een criticaster van het beleid te counteren, zonder het minste benul te hebben wat er precies gaande is. We zijn dus op een punt aanbeland dat de grote groep onwetenden de menselijkheid van de andere groep ontkent. Leden ervan worden steeds meer gelijkgesteld met insekten, ongedierten of pathogenen.


In deze vierde fase wordt haatpropaganda in gedrukte vorm en tijdens tv- en radio-uitzendingen gebruikt om de slachtoffergroep te belasteren, zonder dat mensen het nog beseffen. De meerderheidsgroep wordt geleerd de rest te beschouwen als minder dan menselijk en zelfs vreemd aan de ‘samen’leving. Het kan handig zijn als één ‘outcast’ gelinkt kan worden aan de minderheidsgroep. Liefst zelfs. Vandaar dat het geval Jürgen Conings, de militair die een dreigende sms stuurde naar een van de logen, zo gigantisch en buiten proporties uitvergroot wordt. Hij moet symbool staan voor de gevaarlijke minderheid; dit is de psychologische programmering. De kleine misdaad moet een universele obsessie worden. Conings is uiteindelijk nog geeneens een ambachtelijke versie van de globale systemische demonische criminele machtselite. Of zoals auteur Eduardo Galeano het ooit briljant omschreef in zijn boek Ondersteboven: “In vergelijking hiermee [t.t.z. met wat de ‘elite’ in het schild (uit)voert] is een onderwereldfiguur onschadelijker dan Dracula in de volle zon.” Maar de media rapporteren niet over de onmenselijke misdaden van de machtselite. Misdaden waar je je nog in geen lichtjaren een denkbeeld van kunt maken; ze verkiezen om Conings als een monster af te schilderen. Het is ook gemakkelijker. Het doet me denken aan een quote die ik ooit las – als ik me goed kan herinneren van Herman Konings – waarin hij zei dat hetgeen waar is, wordt door leugenaars fundamentalisme genoemd. De regeringen zijn – niet enkel in België – een bedreiging geworden voor hun eigen burgers door de onwettige, onethische en compleet destructieve maatregelen die ze al anderhalf jaar opleggen. Deze militair draaide even de rollen om met als resultaat? Na vier dagen willen ze hem dood. Dit terwijl burgers al onnoemelijke tijden op hun tanden bijten terwijl hun leven vernietigd wordt en hun toekomst en die van onze kinderen serieus in gevaar komt. Na vier dagen vindt onze overheid het welletjes en met groot machtsvertoon moet er een einde aan ‘de dreiging’ gemaakt worden, terwijl er nog geen vlieg gesneuveld is. De rollen tussen overheid en burgers werden heel eventjes op een lichte wijze omgedraaid en het hek is volledig van de dam. Wij moeten globale tirannie van de regering accepteren maar als enkele dagen de rollen omgekeerd worden, staat zelfs heel Europa op stelten…


Het is nooit slecht je de vraag te stellen: waarom willen de media en overheden dat ik deze informatie, in dit geval het onvoorstelbare machtsvertoon om een militair te vinden, tot mij krijg, in plaats van zoals gewoonlijk je af te vragen ‘wat zie ik?’ Dan zul je snel zien dat ook hier weer de aloude hegeliaanse dialectiek van problem-reaction-solution opduikt. Volgens premier Alexander De Croo, die in bed ligt met Klaus Schwab van het WEF, is er al een plan klaar – dat is snel, niet? – om legereenheden en andere overheidsdiensten te ‘zuiveren’ van personen met zogenaamd ‘extreemrechts’ gedachtegoed (lees: mensen die een andere visie dan het overheidsbeleid hebben). Zou het kunnen dat deze dissidenten een potentieel probleem vormen als straks de politie en het leger ingezet zou worden tegen een opstandige bevolking? Zij zouden als rechtgeaarde militairen er wel eens voor kunnen zorgen dat het leger de zijde van het volk kiest. Dan zou het ‘game over’ zijn voor de fascistische globalisten. Vervolgens plaatsen de media een bekende viroloog die een heel land (en erbuiten) al anderhalf jaar schaamteloos op stelten zet, in een slachtofferrol. Dit is nodig om zijn zwaar aangetaste reputatie wat op te poetsen, zeker nadat onlangs een video uitlekte waarin hij in het Londense Chatham House op een ranzige wijze uitlegde hoe hij de media manipuleert aan het begin van een ‘pandemie’. Nu de arme man het slachtoffer is van een boze militair wordt er weer wat sympathie gewonnen bij het brede publiek. Zeker als hij zich publiekelijk zorgen mag maken over zijn zoontje. De manipulatie van de media draait helemaal om controle van de perceptie van de bevolking omdat hieruit het gedrag voortspruit. Hetgeen de reguliere media de wereld insturen is echter niet voldoende om het plan te laten slagen. Het establishment moet er eveneens voor zorgen dat mensen geen informatie ontvangen die hen een andere manier geeft om naar de wereld te kijken en wat er rondom hen gebeurt. Vandaar dat de recent opgerichte Facebookgroep ‘1 achter Jürgen’ die op enkele dagen tijd maar liefst meer dan 50.000 (!) leden telde een potentiële bedreiging vormde en werd dan ook – net als tienduizenden andere video’s en berichten – van het net gehaald. Bij dit sterk staaltje psychologische programmering hoort ook nog dat het volk moet wennen aan deze disproportionele machtsvertoning in het straatbeeld, met het oog op wellicht strengere lockdowns en maatregelen in de toekomst. Ook past deze ‘actie’ in het plan van Agenda 21 waar ik in mijn vorige boek reeds uitvoerig over schreef, namelijk natuurgebieden gaan afsluiten voor het plebs, die met hun mountainbikes vernieler van de natuur zijn. De ironie is dat ze er nu met talloze tanks en jeeps doorheen aan het crossen zijn. Hoelang gaat het eigenlijk nog duren eer wij ons eens bundelen om samen op te komen voor onze rechten?


Door mensen uit de minderheidsgroep af te schilderen als monsters wordt de massa langzaamaan geïndoctrineerd om te geloven dat ‘we beter af zijn zonder hen’. Deze geviseerde en machteloze groep kan op den duur zo onpersoonlijk worden dat ze in feite nummers krijgen in plaats van namen. Dit sluipend gif werd al vertoond in de mythische tv-serie The Prisoner waarin de legendarische acteur Patrick McGoohan telkens luidop riep: “I’m not a number, I’m a free man!” 


Zijn we dan al vergeten dat de joden in de concentratiekampen ook geen namen hadden, enkel nummers? De minderheidsgroep staat synoniem voor vuiligheid, onreinheid en immoraliteit. Dit alles met dank aan onze mainstream reporters en iedereen die nog zijn brood wenst te verdienen via de ‘hoernalistiek’ en tal van decadente tv-programma’s. We dienen goed te beseffen dat mensen al decennia goed getraind zijn door de media in ‘uitsluiting’. Al geruime tijd zijn er realityprogramma’s waarbij in elke aflevering er kandidaten moeten afvallen. Enkel psychopaten kunnen dergelijke programma’s verzinnen om burgers gewend te maken aan psychopathische gedragingen. Uitsluiting wordt ingeprent. Vind je het dan nog gek dat mensen het heel gewoon vinden om elkaar te verklikken?


De hele mainstream media zijn het virus. Zo ontdekte ik onder andere dat de Bill & Melinda Gates Foundation in 2016 en 2018 bijna één miljoen dollar overmaakte aan Endemol om de publieke opinie omtrent ‘gezondheids’kwesties te manipuleren. Als je het nog steeds niet wilt geloven dat de massamedia volledig overgenomen zijn door de machtselite, lees dan eens het waanzinnige boek Gekochte journalisten van de inmiddels overleden Udo Ulfkotte of bekijk de briljante video De waarheid over ons systeem van Tim Gielen eens. Vind je het nog steeds raar dat zijn video direct van YouTube en andere kanalen verwijderd werd? Zijn oogopenende en zeer goed onderbouwde boodschap is nog enkel terug te vinden op de website stichtingvaccinvrij.nl.


FASE 5: ORGANISATIE

Deze fase start als een staat of een organisatie begint met de uitrol van de genocidale plannen. Iemand die nog steeds niet wakker is zal nu wel opnieuw met zijn hoofd schudden. Echter, dit is al meer dan tweehonderd jaar gaande via valse vlag operaties. In zijn boek Patronen van bedrog haalt onderzoeker Willem Middelkoop een waslijst aan van dergelijke operaties die sinds de Franse Revolutie in gang gezet werden door de fameuze Rothschilds. De lijst is gewoonweg indrukwekkend! Allemaal oorlogen en aanslagen die door de Deep State met onder meer de hulp van de CIA in gang gezet zijn om telkens meer macht en controle te verwerven en onschuldige mensen om te brengen. Net zoals vandaag gaande is door het decimeren van de economie voor een ‘magic virus’, het toedienen van experimentele injecties en door het (gericht) afvuren van levensgevaarlijke niet-geteste (tenminste niet officieel) millimetergolven (lees: 5G). Maar deze speciale psychologische techniek van oorlogsvoering, gegoten in de plandemie, is al minstens tien jaar gaande. In mijn boek De coronaplandemie verwijs ik naar Operation Lock Step (2010), afkomstig uit het script van een andere fameuze familie: de Rockefellers. Hierin wordt beschreven hoe middels een pandemie een volledige top-down-structuur geïnstalleerd kan worden. En ook hoe ze de resterende dissidenten gemakkelijk klein kunnen krijgen via nieuwe technologieën. Slik. Hetgeen besproken werd tijdens Event 201, waar er inmiddels al genoeg over geschreven is, hoort eveneens bij dit stappenplan. 


Overigens werd het draaiboek om de hele wereld aan het ‘vaccin’ te krijgen reeds officieel neergeschreven in 1992 toen de VN hun plannen creëerden voor de eenentwintigste eeuw (Agenda 21 gevolgd door Agenda 30). Vandaar dat onder meer de gerenommeerde Franse professor Jean-Pierre Petit, auteurs John Coleman en David Icke, net als Marcel Messing met zijn visionaire boek Worden wij Wakker? (2006) ons waarschuwden. Maar we hebben niet geluisterd naar hun profetische boodschappen. Sterker nog, zoals reeds gezegd hebben velen nog steeds niet in de gaten dat we midden in een nieuwe oorlog zitten. Een oorlog die wellicht groter is dan alle voorgaande oorlogen tezamen. Zou dat komen omdat de huidige genocide opmerkelijk verschilt van de slachtingen uit het (verre) verleden? Nu komen er (nog) geen kogels en bommen aan te pas. Het wordt ook niet voor niets de ‘Quiet war’ genoemd door de Rockefellers. Sinds vorig jaar hebben we te maken met een wereldwijd stil verraad, gepleegd door op angst en trauma gebaseerde mindcontrol. Een MK-programma opgesteld door ex-nazi’s die via de geheime Operatie Paperclip op het einde van WOII in het geheim naar de VS gesluisd waren om vandaar achter de schermen verder te werken, niet aan het Derde Rijk maar aan het Vierde! Via deze mindcontroltechnieken zijn mensen niet in staat te zien dat ze zelf buigen voor hun eigen ondergang, door verlies van levensonderhoud en teloorgang van mensenrechten, medisch geweld en moord en verminking door injectie. Ik heb wederom een potentiële oplossing om onmiddellijk mee te beginnen: nogmaals, gooi je tv en smartphone het raam uit voor het te laat is! 


Jaren ben ik al tot vermoeiens toe aan het roepen en schrijven dat de smartphone zodanig ontworpen is, niet enkel om ons te steriliseren en onze geest letterlijk te verkindsen, maar eveneens om ons tot ultieme slaaf van de elite te maken. De smartphone is het middel voor het genocideplan 2.0. Veel mensen leven nog altijd in de illusie dat draadloze communicatie veilig is en dat we in het vrije Westen leven, dat dictaturen enkel kunnen in China. Nou, als je dat al gelooft dan zou ik zeggen dat je de draad letterlijk en figuurlijk kwijt bent en dat die smartphone al goed zijn werk gedaan heeft. Maar mensen willen maar niet begrijpen dat China enkel diende als blauwdruk voor het Westen. Onze overheden zijn immers al langer dan vandaag achter onze ruggen om bezig op paneuropees niveau om een digitaal coronapaspoort uit te rollen. Dit zal ons leven veranderen in een permanente akelige surveillancecultuur waarin je in binnen- en buitenland zonder QR-code niet meer kunt deelnemen aan het ‘sociale’ leven. In Groot-Brittannië kwam in mei 2021 aan het licht dat hun overheid nu al een loopje neemt met de mensenrechten. Het blijkt namelijk dat de Engelse coronamelderapp, die enkel bedoeld was om te registreren of je je ‘vaccinaties’ hebt gehad, nu al de burger regelrecht wijst in de richting van een sociaal kredietsysteem. Nogmaals, we zijn er bijna ondanks alle waarschuwingen. Maar ja, tot vermoeiens toe blijf ik van mijn kennissen horen: “Ach Erwin, dat is China, onze leiders zijn zo niet!” Waarom zouden onze beleidsmakers na alles wat we de afgelopen vijftien maanden al van hen gezien en gehoord hebben anders zijn dan de Chinese of Britse leiders? En zeker als je weet dat ze in de greep zijn komen te liggen van de globalisten? Als je mensen als vee begint te zien, zoals ik al in mijn manifest schreef, vind je het dan nog verwonderlijk dat ze willen (lees: eisen) dat er digitale ID’s ingevoerd worden en ons dwingen overal onze app te laten zien? Mensen, dit gebeurt nu al aan de andere kant van het kanaal! Morgen bij ons.


Sielkie Carlo, woordvoerder van de Britse mensenrechtenwaakhond, ontdekte dat de leiders staalhard liegen. In november vorig jaar verkondigden tal van ministers dat er geen plannen waren voor een coronapaspoort. Tijdens een interview op News UK Studios Talk Radio verklaarde ze dat onderzoek uitwees dat ze diezelfde tijd al gigantische contracten met tech-bedrijven aan het sluiten waren! Denk je nu nog steeds dat het hier anders is dan in China of Engeland? Mensen, word wakker! Want met die app gaan ze alles van ons registreren; onze fysieke en mentale gezondheid, informatie met betrekking tot het gezin, je levensstijl, je sociale omstandigheden, je seksleven (of dat je er geen hebt). Alles! Waarom denk je dat ik mijn smartphone drie jaar geleden in de container gegooid heb? Denk je dat er een genocidale dictatuur geïnstalleerd kan worden als er genoeg mensen zijn die dit voorbeeld volgen? En geloof me: je hebt geen idee welke rust en vrijheid je verkrijgt als je van dat duivelse ding verlost bent. 


FASE 6: POLARISATIE

Deze fase wordt gekenmerkt door het oplaaien van het vuur tussen de massa en de minderheid. Om dit te bewerkstelligen worden ook weer de gekaapte media ingeschakeld die steeds meer extremere boodschappen verkondigen. Motivaties om een bepaalde groep te viseren worden geïndoctrineerd via tv, radio en kranten. Dit doen ze door het valse geloof te verstrekken dat gezonde mensen asymptomatische ziekteverspreiders zijn en dat als we deze boosdoeners niet opsluiten en niet onder controle krijgen er ons drama’s te wachten staan. Zij vormen de risico’s voor de tv-adepten. Dit is slechts één van de ontelbare groteske leugens. Michael Yeadon, nota bene een ex-toponderzoeker van het demiurgische Pfizer, liet tijdens een interview, dat terug te vinden is in de documentaire Planet Lockdown I, de volgende woorden vallen: “In principe is alles wat uw regering u heeft verteld over dit virus, alles wat u moet doen om veilig te blijven, een leugen. Elk onderdeel ervan! Geen van de hoofdthema’s waarover je hoort praten – van asymptomatische transmissie tot aanvullende ‘vaccins’ [de boostershots die nu al voor je klaarliggen!] – geen van die dingen wordt ondersteund door de wetenschap.” Begrijp je nu waarom Boeddha ooit zei dat het niet virussen zijn die voor ziektes zorgen, maar onwetendheid! In Mein Kampf schreef Adolf Hitler iets dat ook vandaag van toepassing is, namelijk dat de brede massa van een volk gemakkelijker ten prooi valt aan een grote leugen dan aan een kleine ...


Maar niet iedereen is achterlijk. Een kleine groep mensen beseft wat er gaande is en vecht voor de vrijheid – oh ironie – van elk van ons. Omwille van het voor zichzelf sprekende feit dat deze minderheidsgroepering zich weigert te onderwerpen, zullen als tegenreactie de lockdowns steeds verder doorgedreven worden. Dit is emotionele chantage van het ergste soort. Dit is regelrechte psychologische terreur. Dit plan is zodanig ontworpen om de druk op de geviseerde groep te (blijven) leggen. De minderheidsgroep die in alle macht opkomt om onze vrijheden te vrijwaren zijn volgens het narratief de reden dat iedereen lijdt aan de huidige situatie. Ze worden met de vinger gewezen want zij zijn de schuldigen en een groot gevaar voor de volksgezondheid. Dit terwijl er steeds meer hallucinante informatie vrijkomt die net het tegendeel aantoont. Nieuwe studies laten ons immers zien dat geïnjecteerden lijden aan een vorm van ‘shedding’. Het blijkt dat zij via de m-RNA ‘vaccins’ omgetoverd worden tot wandelende spike-eiwit producerende machines en een regelrechte bedreiging vormen voor de niet-gevaccineerden! Waarom denk je dat de gerenommeerde toxicoloog dr. Janci Chunn Lindsay aan de alarmbel trekt? Op de website van awardwinning wetenschapsjournaliste Jennifer Margulis staat een interview met haar waarin ze onbehouwen zegt: “We hebben nu genoeg bewijs om een duidelijke correlatie te zien tussen het toegenomen aantal COVID-doden en de injectiecampagnes. Dit is geen toeval! Het is een effect van de inentingen. [...] We moeten onmiddellijk stoppen met het injecteren van mensen met dit spul, voordat we een regelrechte pandemie creëren die niet meer in de hand te houden is!” 


Dat geïnjecteerden omgevormd worden tot schuifelende eiwitfabrieken is een mening die door meerdere gerenommeerde wetenschappers gedeeld wordt, zoals onder meer dr. Christiane Northrup en dr. Stefanie Seneff, een expert op het gebied van proteïnesynthese en onderzoekswetenschapper aan het MIT. Dit werd zelfs bevestigd door de inmiddels vierentachtigjarige ex-Nobelprijswinnaar voor Fysiologie, Luc Montagnier. Deze Fransman, die de coronahoax van dag één opvolgt en lang gevierd voor zijn baanbrekend werk, wordt sinds de ‘pandemie’ compleet verguisd door de reguliere media. In een choquerend interview op het onafhankelijke internetkanaal RAIA zei hij onbehouwen: “De medische en wetenschappelijke fouten die op alle vlakken gebeuren zijn onaanvaardbaar. De geschiedenisboeken zullen deze zwendel op een dag aantonen. Want het zijn de inentingen die voor de problemen zorgen door varianten van virussen te creëren. We zijn pas begonnen en je ziet het nu al in alle landen dat hoe meer er geïnjecteerd wordt, hoe hoger de sterftecijfers zijn. Het is overduidelijk dat het de inentingen zijn die voor grote problemen zorgen. [...] Er is geen enkele hoop voor mensen die de inenting gekregen hebben. Het maakt niet uit welk covid-‘vaccin’. We moeten voorbereid zijn op massa crematies.” Tijdens dit hallucinante interview, dat direct van internet verwijderd werd, geeft hij de ‘gevaccineerden’ niet meer dan twee jaar! Maar de reguliere media zwijgen in alle talen en de factcheckers draaien overuren om deze bevindingen krampachtig te counteren.


Steeds opnieuw moet ik denken aan de woorden van auteur Michael Ellner: “Kijk nou eens. Alles is achterstevoren, alles is omgedraaid. De artsen vernietigen gezondheid, advocaten breken rechtvaardigheid af, psychiaters ruïneren de geest, wetenschappers nemen een loopje met de waarheid, reguliere media maken informatie kapot en regeringen breken vrijheden af.” Dichter bij de waarheid kunnen we niet meer zijn! George Orwell zou zich in zijn graf omdraaien als hij het level van censuur dat aan deze crisis gekoppeld is en de gesubsidieerde factcheckers die krampachtig het narratief moeten blijven verdedigen, vandaag zou aanschouwen ...


FASE 7: VOORBEREIDING

Tijdens deze fase is er een plotselinge toename van opruiende retoriek en haatpropaganda met als doel angst voor de andere groep op te wekken. Dit is het stadium wanneer de gediscrimineerde individuen geïdentificeerd en gesepareerd worden en vaak volgt hierop deportatie en isolatie. Dit is al gaande en wordt weer in gang gezet door het toepassen van omgekeerde psychologie: de massa zijn degenen met het symbool; als je dit niet draagt word je uitgesloten van de ‘samen’leving. Het eerste zichtbare teken diende om de ‘mond luier’ te maken via een gezichtspamper. Deze is al succesvol geïntroduceerd. Het tweede symbool wordt nu al met veel bombarie aangekondigd: het ‘vaccinatie’paspoort. Zou om de wereld veiliger te maken de invoering van een kinderrituelenpas of een pedopaspoort niet beter geweest zijn? Zo duur kan dat toch niet zijn? Voor een ‘prikje’ kun je zoiets naar het schijnt organiseren. Dan zou er misschien wel eens snel een einde komen aan deze globale en geile machtselite met hun opgelegde tirannie?! Voor degene die het nog niet weet: een aantal van deze trouwe bezoekers van het private Bohemian Grove die ons al die shit opdringen, hebben voor ons nog iets anders in petto: een digitale ID-pas in de vorm van een kwantumtattoo. Het patent 2020060606 is reeds aangevraagd. Iedereen die zich niet wil onderwerpen aan Het Systeem, zal zonder iets op zijn of haar kerfstok te hebben, een outcast zijn. Dit in tegenstelling tot criminelen zoals de Daltons en Phil Ijzerdraad in de stripverhalen van Lucky Luke: “Wanted!” Van omgekeerde psychologie gesproken. In deze fase worden er dus plannen gesmeed voor genocidale moorden. De truc is dat ze, volgens het werk van Stanton, in dit stadium eufemismen hanteren om de werkelijke bedoelingen te verhullen zoals in het verleden met de woorden ‘etnische zuivering’ of ‘terrorismebestrijding’. 


FASE 8: VERVOLGING

Tijdens deze fase worden mensen van de geïdentificeerde groep in de praktijk afgezonderd en worden ze ontdaan van hun bezit. In the UK Public Health Act is er zelfs al een artikel opgenomen waarin staat dat het bezit van een ‘besmet persoon’ afgenomen of vernietigd mag worden. Dit om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan. Ja, lees dit gerust nog maar eens opnieuw. De psychopaat Klaus Schwab van het sardonische WEF, die zijn naam blijkbaar ontleend heeft aan de corona neustest, heeft ons hier al psychologisch op voorbereid door in zijn boek The Great Reset te schrijven en via interviews te verkondigen: “You’ll own nothing and you’ll be happy. Because you have no choice.” Deze elite zal er wel voor zorgen dat zij het zich toe-eigenen, net zoals ze dat al decennialang stap voor stap gedaan hebben. Je vraagt je af hoe het komt dat dergelijke figuren die al zo rijk zijn als de oceaan diep is, steeds meer willen. “Meer is immers nooit vol,” zoals de vader van auteur Jaap Rameijer dit fenomeen steeds trachtte te verklaren. En hoe groter de kloof wordt tussen arm en rijk, hoe meer controle-uitoefening.


De mogelijkheid bestaat dat in het huidige geval de niet-gevaccineerden zich kenbaar zullen moeten maken dat ze geen spuit met gifstoffen gekregen hebben. Zoals gezegd suggereerde een ‘belangrijk iemand’ in de VS om deze mensen een identificerend symbool te laten dragen. Net zoals de joden tijdens de WOII een gele ster (hexagram! Zie mijn manifest voor iets meer info over symboliek) moesten dragen. Er zijn overigens al op tal van plaatsen in de wereld isoleringskampen gebouwd waar degenen die een positieve (en valse) RT-PCR-test hebben ondergaan gezellig samen mogen verblijven. Op anderhalve meter van elkaar welteverstaan. Daar worden ze ‘medisch behandeld’ en heropgevoed. In diverse landen valt de politie binnen in huizen met geweld en sleuren mensen uit hun woning omdat ze zogezegd besmet zijn om hen vervolgens op te sluiten in die quarantainebarakken. 


De corona RT-PCR-test is de grootste medische fraude aller tijden. Niet alleen mag deze test niet gebruikt worden om infectieziektes te diagnosticeren, maar wordt ook nog eens verkeerd gebruikt in de praktijk. Deze manipuleerbare RT-PCR-test vormt de basis voor een wereldwijde tirannie. Maar blijkbaar heeft het gros van de bevolking geen problemen meer met al deze gigantische leugens die ons in een regelrechte dictatuur doen verzeilen. Dit is pas bizar, niet? De reeds aangehaalde Bezmenov waarschuwde ons al in 1984 dat men toen al in het Westen bezig was met de invoering van een totalitair regime. Hij legde ook uit dat dit gedaan werd door de bevolking bewust te demoraliseren. Hij zei: “Apathie is het gevolg van demoralisatie. Dit tenietgaan van het moreel besef en de eraan gelinkte moedeloosheid is nodig voor de invoering van een totalitair regime. [...] We moeten hier echt mee opletten, want ik ben aan de gevolgen van het communisme nog kunnen ontsnappen. Als we zo verdergaan zal binnen afzienbare tijd niemand nog een plek hebben om te kunnen vluchten.” Zijn legendarische waarschuwende woorden, waar destijds smalend om werd gelachen, zijn terug te vinden in de YouTube-video KGB Defector Yuri Bezmenov’s warning to America. Ook Bezmemov was een visionair! 


In mijn manifest heb ik geschreven over preëmptieve programmering. Dit is namelijk wat de filmindustrie doet. Ons voorbereiden op wat komen gaat om ons onderbewuste voor te bereiden op het transhumanisme dat men voor ons in petto heeft, precies zoals Bezmenov het voorspelde. Een perfect voorbeeld hiervan vinden we terug in de film My Dinner With Andre (1981), waar Gregory Andre tegen zijn bescheiden vriend Wally uitlegt wat er gaande is en wat men voor ons in petto heeft. Hij zei:


Is het ooit bij je opgekomen, Wally, dat het proces dat deze verveling creëert die we nu in de wereld zien, heel goed een zichzelf in stand houdende, onbewuste vorm van hersenspoeling kan zijn, gecreëerd door een totalitaire wereldregering op basis van geld? En dat dit allemaal veel gevaarlijker is dan je denkt?! En het is niet alleen een kwestie van individueel overleven, Wally, maar dat iemand die zich verveelt, slaapt! En iemand die slaapt, zal geen ‘nee’ zeggen! [...] Ik denk dat New York het nieuwe model is voor het nieuwe concentratiekamp, waar het kamp is gebouwd door de gevangenen zelf, en de gevangenen de bewakers zijn, en ze zijn trots op dit ding dat ze hebben gebouwd. Ze hebben hun eigen gevangenis gebouwd. En dus leven ze in een staat van schizofrenie waar ze zowel bewakers als gevangenen zijn, en als gevolg daarvan hebben ze niet langer de capaciteit om de gevangenis te verlaten die ze hebben gemaakt of om het zelfs als een gevangenis te zien. Ontsnap voor het te laat is! Het probleem is natuurlijk waar je heen moet, want het lijkt overduidelijk dat de hele wereld dezelfde kant op gaat [precies zoals Bezmenov zei]. Kijk, ik denk dat het heel goed mogelijk is dat de jaren zestig de laatste uitbarsting van de mens vertegenwoordigde voordat hij werd gedoofd en dat dit nu het begin is van de rest van de toekomst, en dat er vanaf nu gewoon al deze robots zullen zijn. Rondlopen, niets voelen, niets denken. En er zal bijna niemand meer zijn om hen eraan te herinneren dat er eens een soort was genaamd een mens, met gevoelens en gedachten, en dat de geschiedenis en herinnering nu worden gewist. Binnenkort zal niemand zich echt herinneren dat er leven op de planeet bestond!


We hebben onze eigen gevangenis gebouwd, mensen! Deze geprogrammeerde zielloosheid die hieraan ten grondslag ligt, doet me denken aan de legendarische woorden van de Chileense filmregisseur Alejandro Jodorowsky, die ooit schreef dat vogels die in een kooi geboren zijn, denken dat vliegen een ziekte is... Het programma van ontzieling van de mens loopt nu al zo lang dat veel jongeren denken dat vrijheid een aandoening is... Best eng als je het mij vraagt en precies zoals gepland door de machtselite.


FASE 9: UITROEIING

Dit is de fase waarin volgens Stanton het bloedbad pas echt begint. Een slachting wordt het vanzelfsprekend niet genoemd. Het wordt gelabeld als ‘extermination’ omdat de slachtoffers niet meer als mensen bezien worden. In het huidige geval worden ze keihard geframed als ‘complotdenker’, ‘antivaxxer’, ‘rechtse zakken’, ‘Qanon-aanhangers’, enz. De framing ligt er onderhand zo dik bovenop dat het bijna lachwekkend wordt. Maar inmiddels is de genocide wel gaande. Om te beginnen is er de semi-vrijwillige machteloze acceptatie van de lockdown – natuurlijk zijn die mensen er zich niet helemaal van bewust – door wegkwijnende bejaarden. Een opsluiting die hen wegens gebrek aan sociale contacten, een overdosis medicatie, hartaanvallen, zware depressie, ... op een hartverscheurende wijze de dood injaagt. Zaken die vanzelfsprekend verzwegen worden in de reguliere media. Dan is er nog de vaccingenocide. Pardon, verminking en volkerenmoord via injecties want het zijn geen vaccins. 


Hoe schrijnend is het om al die mensen te zien die zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid niet in handen (willen) nemen en op een uiterst naïeve wijze hopen gered te worden met dit experimentele goedje dat in elkaar gestoken is door een demiurgische farma-industrie. Mensen leven in de illusie dat er een concurrentiestrijd is tussen Pfizer, Moderna enz. Hetgeen ze weer eens niet beseffen is dat deze bedrijven in handen zijn van dezelfde investeringsmaatschappij Vanguard. Er is geen concurrentie! Dit is een smokescreen. Dit miraculeuze ‘vaccin’ zal hen echter, volgens een inmiddels legertje groot onafhankelijke wetenschappers (dr. Carrie Madej, dr. Vernon Coleman, dr. Dolores Cahill, dr. Sherri Tenpenny, dr. Joseph Mercola, Mike Yeadon van Pfizer enz.), met tal van chronische ziektes opzadelen, waarop de dood volgt in een tijdsperiode van twee weken tot maximum een handvol jaar, afhankelijk van de weerbaarheid van hun organisme. 


De laatste stap is het plan om alle vrije mensen te elimineren. Iedereen die verzet zal tonen tegen de dictatuur zal omgebracht worden. Deze laatste stap is tijdens de huidige crisis nog niet echt in gang gezet (er zijn de laatste dertig jaar wel al honderden microbiologen en dissidente virologen omgebracht; vorig jaar in mei werd nog een systeembioloog vermoord die op een ‘coronaspoor’ zat). Stel jezelf ook eens enkele simpele vragen: waarom wordt in godsnaam alle kennis over zelfheling van het internet gecensureerd? Zou het kunnen omdat de wet zegt dat als er alternatieve middelen zijn om te kunnen genezen van symptomen, geen ‘vaccins’ opgedrongen mogen worden? Waarom werd Suramin, een geïsoleerde verbinding die afgeleid is van een extract van dennennaaldolie, van het internet gehaald nadat celbiologe Judy Mikovits in een interview meedeelde dat dit middel ons zeer goed kan beschermen tegen mensen die geïnjecteerd zijn omwille van het probleem ‘shedding’ dat ik in fase 6 besprak? Wist je dat dit goedje al honderd jaar bekend is bij de top van het medisch establishment en ingewijden van de elitaire klasse? Waarom denk je dat er nu nog amper aan te geraken is?


Mensen, ik denk dat de agenda inmiddels meer dan duidelijk is! Hoeveel bloed, zweet en tranen moeten onderzoekers en schrijvers nog laten om alles uit te vlooien en op papier te zetten? Als we dit allemaal op zijn beloop laten komen we terecht in een vreselijke nachtmerrie. Dit is geen science fiction! Dit is de keiharde realiteit. Dit gaat om de toekomst van de mensheid! Als we niet gaan stoppen met onszelf te bedriegen zal de elite doorgaan met deze psychologische oorlogsvoering. Er zullen meer en meer DNA-veranderende ‘vaccin’shots voor je klaarstaan, gevolgd door nieuwe lockdowns. Steek nu alsjeblieft eens in je hoofd dat we niet met empathische mensen te doen hebben maar met een stel ziekelijke psychopathische families die vele decennia achter de schermen gewerkt hebben om deze gruwelijke agenda nu uit te kunnen rollen. 


Als ik mensen verwijs naar het werk van David Icke of Peter Toonen, waarin zij de piramidale structuur van onze steeds globalere samenleving onder de loep nemen en ons al jaren waarschuwen voor de gevolgen hiervan, namelijk slavernij, krijg ik vaak de reactie: “Ach, die complotdenkers.” Als ik hen dan echter verwijs naar de boeken van dr. Robert D. Hare, dan wordt het plots erg stil. Waarom is het voor zoveel mensen van belang wie iets zegt en niet wat er gezegd wordt?! Deze wereldberoemde psychiater kaartte in onder andere zijn boeken Gewetenloos en Snakes and Suits dezelfde problematiek aan. Ook hij laat zien dat onze maatschappij zodanig piramidaal opgezet is, dat de sleutelposities een aantrekkingspool zijn voor psychopaten, die aan hun onderdanen opleggen wat er moet gebeuren. Deze onderdanen moeten aan hun onderworpenen hetzelfde opleggen. Dit systeem gaat door tot in de kleinste uithoeken van onze samenleving. De tirannieke regels worden bepaald door degenen die in de top van de piramide zitten en worden cascadegewijs doorgegeven tot in de kleinste gehuchten van een land. En iedereen doet hier leuk aan mee. De hypotheek moet immers afbetaald worden. De onderdanen die niet meedoen in dit ‘spel’ worden ofwel gepest, geridiculiseerd, ontslagen of in het slechtste geval omgelegd. Zowel Hare, Toonen als Icke schreven dat dit niet zonder gevolgen zal blijven. Kun je hen nu nog ongelijk geven?


FASE 10: ONTKENNING

Ondanks het feit dat de beroemde Chinese schrijver en dichter Lu Xun ooit naliet dat met inkt geschreven leugens nooit feiten kunnen verdoezelen die geschreven werden met bloed, zullen in stadium tien de daders de systemische discriminatie en de hecatombe staalhard ontkennen. Op je sokken is aan te voelen dat ze op elke mogelijke wijze de schuld in de schoenen van de slachtoffers zullen schuiven, mochten ze die nog überhaupt hebben. Dit zullen ze doen door de geschriften te vervalsen, bewijzen te verbergen en door de getuigen uit te roeien. Dit is meermaals gebeurd in het verleden. We zitten al in deze enge fase. De symptomen van deze fenomenen zijn nu al zichtbaar; onze overheden weigeren toe te geven dat al die opgelegde coronamaatregelen, die ook nog eens onwettig zijn, voor een gigantische miserie hebben gezorgd en nog steeds doen. Ze toveren valse studies uit de hoed zoals de gemanipuleerde hydroxychloroquine-studie die in The Lancet verscheen. Ze vertikken eveneens te erkennen dat de mensenrechten geschonden worden en dat de economie gedecimeerd wordt, hetgeen tot nog meer armoede ‘lijdt’. Verhoogde armoede staat gelijk aan nog meer ziekte. Kan het allemaal nog ironischer worden? Een economie die overigens vóór de coronacrisis een heilig huisje was en nooit aan getornd mocht worden. Vind je dit niet vreemd? Dit kan alleen gebeuren als regeringen gekaapt zijn via onder andere door de ondertekening van de International Health Regulations, opgelegd door de WHO. 


Om het tienstappenplan af te sluiten is het misschien niet slecht om in gedachten te houden dat als wij ons verleden blijven ontkennen, we gedoemd zullen zijn om onze fouten te blijven herhalen en er dus – zoals Nobelprijswinnaar voor Literatuur Albert Camus in zijn meesterwerk met de tegenwoordig toepasselijke titel, De Pest, schreef – alweer een tijd komt in de geschiedenis dat iemand die durft te zeggen dat twee plus twee gelijk is aan vier, gestraft wordt met de dood.


“De beste profeet voor de toekomst is het verleden.”
(Lord Byron)


Het bewust wissen van de geschiedenis is zoals je inmiddels begrepen hebt een onderdeel van de agenda. Zo is het plotseling in de mode om Leopold II-bustes te vernietigen. En in de VS legt men toevallig tegelijkertijd druk op de besturen om er onder andere de beelden van Christopher Columbus te verwijderen. Dit alles omdat deze mensen niet gedeugd zouden hebben. Dat kan best waar zijn maar dan ken ik er veel die nu leven waar we beter vanaf zouden zijn. In plaats van de raad op te volgen van Marcus Garvey, een van de pioniers om burgerrechten te eisen voor de zwarte bevolking. Hij zei reeds een eeuw geleden: “Een volk zonder de kennis van zijn verleden, oorsprong en cultuur is als een boom zonder wortels.” Maar dit wissen van de geschiedenis waar ook die hele beeldenstorm een onderdeel van is, komt de machtselite bijzonder goed uit. Hierdoor devieert de aandacht van het echte probleem. Hoe wrang kan het overigens zijn dat mensen in de straat zich überhaupt met deze zaken bezighouden in een tijdperk dat er een wereldwijde genocide gaande is? Het is tactisch bedisseld van hogerhand. Een methodiek die George Orwell zo goed neerschreef in zijn profetische boek 1984. Immers, wie het verleden controleert, controleert de toekomst, en wie nu controle uitoefent, controleert het verleden. Op deze manier kun je de massa gemakkelijker manipuleren door hen de lessen van het verleden te laten vergeten, waardoor – om de woorden van dichter Herwig Verleyen te gebruiken – de geschiedenis zich inderdaad weer zal herhalen, alleen dat het elke keer meer zal kosten ... Geen kennis meer van de geschiedenis staat gelijk aan nieuwe genocide. Oftewel ‘genocidenis’.


“Het is beter in een woestijn wakker te zijn, dan in een (fake)paradijs te slapen.”
(Waldemar Bonsels)


Lieve mensen, ik heb het werk van Stanton niet met plezier bestudeerd. Ik beleef weinig genoegen aan het schrijven van dergelijke artikelen. Maar ik doe dit omdat ik besef dat de situatie bijzonder ernstig is. Ik onderzoek en schrijf me te pleuris in de hoop dat er genoeg mensen zijn die er iets van oppikken en we een shift in gang kunnen zetten! De tijd van zelfbedrog is voorbij. Ondanks de leugens die voor het oprapen liggen, zijn er nog steeds veel te veel onwetenden waardoor we midden in een ‘genocidenis’ zitten. Als deze crisis iets aan het licht gebracht heeft dan is het wel het feit dat geen enkele gezaghebbende instelling ooit voor vrede zal zorgen. Hoe langer we weigeren deze waarheid onder ogen te zien, hoe meer leed en chaos er zal zijn en hoe meer doden er zullen vallen. De toekomst van de hele mensheid ligt letterlijk in onze handen! We hebben geen andere keuze dan bij onszelf te beginnen.


Via mijn onderzoek weet ik dat er – onder meer via het werk van advocaat Heinrich Fuellmich – al lijsten samengesteld zijn met daders van dit monsterlijk gebeuren. En de kans is zeer reëel dat alle mensen die hieraan slaafs meegewerkt hebben, later vervolgd zullen worden. Dan heb ik het over dokters die de eed van Hippocrates aan hun laars blijven lappen en zonder in verzet te komen, verkeerde beademingsapparatuur gebruikt hebben of nog steeds gebruiken. Ik heb het dan over ziekenhuismedewerkers en verplegers die blindelings ‘vaccins’ blijven toedienen en alle waarschuwingen van tal van onafhankelijke wetenschappers keihard aan de lopende band negeren. De hospitaalmedewerkers die verzwegen hebben dat het afgelopen jaar de ziekenhuizen op de meeste plaatsen gewoon zo goed als leeg waren. Maar het gaat ook over schooldirecties die meewerken aan sociale isolatie en het muilkorven van kinderen. Alle politiemensen die geweld gebruiken om wappies de kop in te slaan en systemisch de grondwet en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens met de voeten (of beter gezegd met de laarzen) blijven treden en de onwettige en onethische mandaten van een extreem rijk eliteclubje opleggen aan het volk, zullen de dans evenmin ontspringen. Dit geldt ook voor mediapersoneel dat ons schaamteloos maand in maand uit dezelfde propaganda voorschotelen. Ook zij zullen zich waarschijnlijk moeten verantwoorden. 


Kortom, het zou me helemaal niet verbazen dat als het tij keert, iedereen met iet of wat functie, die klakkeloos meegedaan heeft aan dit circus, zich zal kunnen gaan verdedigen in het tribunaal. “Ik volgde slechts orders op” en “Ich habe es nicht gewusst” zal vermoedelijk niet geaccepteerd worden omdat degene die de orders slaafs opvolgt zeker zoveel schuld draagt dan degene die de orders uitvaardigt. Waarom? De uitvoerder is namelijk degene die de handeling daadwerkelijk verricht, en door een dergelijke actie te ondernemen, brengt hij resulterende schade in de fysieke manifestatie teweeg. Het opvolgen van orders is de weg naar elke vorm van kwaad en chaos in onze wereld. Dit heeft de geschiedenis ons meer dan eens geleerd. Voor iemand die zichzelf als een moreel mens beschouwt mag het volgen van orders nooit als een ‘deugd’ gezien worden. Volgelingen van de orders zijn uiteindelijk persoonlijk verantwoordelijk en moreel schuldig geweest voor elke vorm van slavernij en elk totalitair regime dat ooit op aarde heeft bestaan. In functie zijn van een (overheids)organisatie ontslaat je niet van zelf na te denken, om de woorden van jurist Sven Hulleman te gebruiken.


Zit je in dergelijke positie, sta dan nu op als je niet het risico wilt lopen om later vervolgd te worden voor misdaden tegen de menselijkheid! Zorg dat je achteraf niet als een verrader van je eigen volk de geschiedenis in gaat. Sta op voor Jezelf! Wij, Wakkere Burgers (lees: Wakkere Mensen), zullen alvast niet onze mond laten snoeren, en zeker niet met een mondkapje. Als we al iets opzetten zal het een helm zijn om ons hoofd te beschermen tegen het struikelen over de massaal rondgestrooide leugens. We zullen ons tot onze dood blijven verzetten om te vermijden dat onze kinderen slaven worden van een farmaceutisch technocratisch kartel. Wakkere Mensen beseffen heel goed dat degenen die niet de moed hebben geschiedenis te maken, het lijdend voorwerp van de geschiedenis worden, zoals auteur en verzetsstrijder Alfred Delp het zo treffend neerschreef in Aus dem Gefängnis. Of zoals de Duitse dichter Berthold Brecht het perfect verwoordde: “Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren.”


Wat er ook moge gebeuren, Wakkere Mensen zullen van deze aarde verdwijnen met de gedachte dat ze er alles aan gedaan hebben om de mensheid te behoeden voor een dystopische totalitaire nachtmerrie die enkel geïnstalleerd kan worden als er te veel angstige mensen rondlopen. Zoals de reeds aangehaalde Thomas Jefferson het ooit zo raak omschreef: “Wanneer mensen de regering vrezen, is er tirannie; als de regering de mensen vreest dan is er pas vrijheid.” Al je inspanningen bevrijden je eveneens van de angst voor de dood want volgens de gerenommeerde Franse psychiater David Servan-Schreiber willen we in het diepste van ons zijn het gevoel hebben van nut te zijn voor anderen. Als aan die behoefte niet wordt voldaan, leidt dat tot pijn die des te snijdender wordt naarmate de morgue dichterbij komt. Hij schreef in Een nieuwe levensstijl: “Een groot deel wat angst voor de dood wordt genoemd, komt voort uit de angst dat ons leven zinloos is geweest, dat we vergeefs hebben geleefd, dat ons bestaan niets heeft uitgemaakt voor wie of wat dan ook.” Voorkom dat je later, als de psychopompos op je sterfbed verschijnt, een necrologie neerpent van de vrije mens die je had kunnen zijn!


“Er is maar één oorzaak van menselijk falen. Dat is het gebrek bij iemand aan vertrouwen in Zijn Ware Zelf.”
(William James)


Dit artikel begon met het mondmaskerincident. Laat het een troost voor je zijn mocht je zelf ook een ‘slachtoffer’ worden van een onbewust iemand. Als je het pad van trouw zijn aan jezelf bewandelt, betekent dit dat je de weg van de spiegel aflegt. Je laat mensen dan zien waarvoor ze weglopen. Of in het aangehaalde geval, boos naar je toelopen. Het blijkt namelijk keer op keer dat wanneer mensen Hun Ware Zelf uiten, er veel mensen beledigd raken, waardoor ze Wakkere Burgers (lees: Wakkere Mensen) de schuld geven van hun eigen triggers. Door vertrouwen te hebben in Je Ware Zelf, laat je onbewuste mensen hun eigen bestaan in twijfel trekken en dat is voor veel van hen een zeer onaangename ervaring. Verantwoordelijkheid opnemen voor de eigen gevoelswereld is niet iets waar veel mensen om staan te springen. De meeste aardelingen zijn geprogrammeerd om met het vingertje naar anderen te wijzen als er een trigger in hen afgaat. Deze manier van handelen maakt hen steeds meer onwetend, terwijl jij steeds krachtiger wordt. Laat hun reacties absoluut geen reden zijn om je van Je Ware Zelf weg te laten drijven, alleen maar om hen op hun gemak te stellen. Alleen al Jouw Bestaan, als iemand die in Zijn Kracht staat, brengt al een verschuiving teweeg in het collectieve bewustzijnsveld. Durf een Ware Ziel te zijn in deze wereld die door en door fake is! Dit is de enige manier om deze hel waar we in vertoeven om te toveren in een hemel!

0 Reacties
Voeg reactie toe
Bekijk gegevens
- +
Uitverkocht